06 joulukuuta 2014

Silmämeikkiä ja tukkapörröä

Päätin tehdä "tutoriaalin" normaalin päiväni lookista, kun en keksinyt muutakaan tekemistä. On tätä joskus toivottu, niin nyt sitten toteutan vihdoin. :)

Ennen kuin alan meikata, puhdistan ihoni ja rasvaan sen. Meikkivoide jää epätasaiseksi, jos se levitetään kuivalle iholle. Rasvan imeydyttyä levitän meikkivoidetta siveltimellä, finneihin ja silmien ympärille sormin, koska se on helpompaa. Päälle laitan puuteria vähentämään kiiltoa sekä parantamaan kestoa. Olen iholtani hyvin vaalea, joten kasvoni kaipaavat vähän poskipunaa ja aurinkopuuteria. Poskipunaa poskiluulle, aurinkopuuteria vähän poskipuna-alueen alapuolelle, ohimoiden luo hiusrajaan ja leuan allekin voi laittaa. (maltillisesti, muuten voi näyttää lialta). Meikkipohja on valmis.

Sen jälkeen meikkaan silmät. Meikkivoidetta voi levittää vähän myös silmäluomiin, varsinkin jos verisuonia kuultaa ihon läpi. Aloitan rajaamalla silmät nestemäisellä eyelinerillä. Nojaan aina kyynärpäätäni pöytää vasten, että käteni olisi vakaampi. Etenen silmän sisäkulmasta kohti ulkonurkkaa ja jatkan rajausta kohti kulmakarvan loppua. Alempaa vedän viivan kohti yläpuolella olevaa viivaa, niin että syntyy kolmio. Väritän sen ja jos nestemäisestä ei tahdo tulla tarpeeksi väriä, voi lisäväriä laittaa kajalkynällä. Sillä teen joskus mustat rajaukset myös alaluomelle, jokainen päättää itse, kuinka pitkälle värin vie. Lopuksi laitan vielä ripsiväriä. 

Hiuksiani pidän yleensä auki. Harjaan ne läpi ja laitan sähköisyyttä poistavaa hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tupeeraan hiuksiani ja suihkutan hiuslakkaa myös hiusten "alapuolelle", en vain päälle. Siten hiukset näyttävät paksummilta + kampauksen kesto on parempi.

Kesällä 2014

Nykyään


Leikkasin eilen hiuksiani itse, tänään vielä siistin paremmaksi. Leikkasin vähän kerroksittain ja otsahiukseni leikkasin niin, että mitä lähempänä kasvoja ollaan, sitä lyhyemmät. Se ei kovinkaan selkeästi erotu, en tiedä leikkaanko vielä lisää. Pituutta lyhensin ehkä 2 cm latvoista, se oli jotain todella jännittävää. Pelotti vähän, että tuleeko kamalan erimittaiset latvat, mutta ei tullut. Tykkään uusista hiuksistani, jos muita ei miellytä, niin se on voivoi.

Nyt kuvia, osa on vanhoja.  Ensimmäiset 5 kuvaa ja viimeinen kuva kuitenkin ovat uusia.

Hahah, oli pakko.xD
Joulukuu 2014

Meikin kanssa
Ilman rajauksia



Nykyään

Ennen kuin leikkasin hiukseni (5.12.)
syys- tai lokakuussa 2014

ehkä heinäkuussa 2014

Kauhistunut ilme xD


2 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥