05 kesäkuuta 2014

Voi iho minkä teit!

Ihoni villiintyi jostain syystä. Finnejä vain rupesi putkahtelemaan. Olisikohan syynä rasvainen juusto, jota on tullut syötyä enemmän? Ihoni saattaa reagoida juuri noin hyvin rasvaisiin syötäviin. Itselläni rasvoittuu ainakin ajoittain enemmän. Siksi päätin ostaa kokeeksi Lumenen turvenaamion, kun oli tarjouksessa. :)


Olen käyttänyt tätä jo kaksi kertaa. Ensimmäisestä kokeilusta en tehnyt postausta, koska naamio ei tuntunut vaikuttavan juuri mitenkään. Eihän se varmaan tehoa jos sitä on liian vähän. Nyt päätin käyttää sitä, koska finnejä tulee ja iho on rasvainen. Kun yksi finni parantuu, tulee kymmenen "ihanan" kipeää finniä tilalle. Joo vähän liioiteltua, mutta kuka tietää tuon tunteen?

Nyt laitoin jonkin verran enemmän sitä naamiota ja jo tehosi. Turvenaamio syväpuhdistaa ja poistaa rasvaisuutta iholta. Kun naamiota laittaa tarpeeksi (en nyt osaa sanoa paljonko, sen verran että naama on suhteellisen ruskea?) ja antaa vaikuttaa tarpeeksi kauan, niin se "kuivattaa" ihoa ja poistaa rasvaa.

Ihan ensiksi pesin kasvot, käytin ensin teepuu-palasaippuaa ja sen jälkeen vielä Lumenen syväpuhdistavaa geeliä. En tiedä oliko kahdella ihan erilaisella pesutuotteella puhdistaminen järkevää, halusin kokeilla. (Teepuulla on antiseptisiä vaikutuksia, ja antiseptisen juuri pitäisi auttaa nujertamaan finnejä)

Levitin naamion sormin. Laitoin sitä t-alueelle, eli otsaan, nenään, kasvojen keskiosaan ja leukaan, yleensä nuo alueet rasvoittuvat kasvoista eniten. Laitoin naamiota kyllä ohimoillekin, mutta erityisen reilusti sinne otsaan ja finneille.

Putelin kyljessä lukee, että pieni kihelmöinti iholla kertoo tuotteen tehosta. Minun ihollani tämä ei ole kihelmöinyt juuri ollenkaan, enemmän tämä kutittaa. :)

Annoin tuotteen vaikuttaa 10 minuuttia, lisäsin sitä n. 5 minuutin kohdalla, kun tuntui että on liian vähän.

10 minuutin kuluttua huuhtelin naamion pois runsaalla määrällä vettä. Lähti helposti pois.


Alkutilanne ennen pesua: rasvainen, yön jäljeltä likainen ja kiiltelevä iho.

Pesujen jälkeen: rasvaisuus on vähentynyt

Naamion jälkeen: rasvaisuus on lähes täysin poissa (ihon kuuluukin olla kostean tuntuinen, ei korppu), iho selvästi kuivemman tuntuinen ja kiilto vähentyi.

Turvenaamio kuivattaa, sen takia kannattaa levittää lopuksi ihotyypilleen sopivaa kasvovoidetta.


Tuoksu on muuten aika jännä! ^_^



Seuraavat kuvat eivät liity postauksen aiheeseen millään tavalla:

Joutsenia, tuolla nurmikon suojissa temmelsi kuusi touhukasta poikasta. ♥
Otin videonkin, siinä poikasten touhut näkyvät parhaiten,
mutta sitä en osaa tänne blogiin laittaa.

Ja ei, en ihan noin läheltä päässyt kuvaamaan,
kuvat ovat zoomilla otettuja, siksi vähän huono laatu.

Välimatkaa oli n. 4 metriä?




Ne tulivat rauhallisen kävely/pyörätien varteen syömään voikukkia,
pienet söivät niitä samalla tavalla kuin "vanhempansa"





1 kommentti:

♥ Thanks for the comment! ♥