18 heinäkuuta 2014

Kivoja löytöjä shoppailukierrokselta

Moi! Kuten otsikostakin voitte päätellä, kävin tänään siis shoppailemassa. Löytyi kaikenlaista kivaa, mutta kaikista pikkutilpehööreistä en jaksanut ottaa kuvia, helle vie voimia.

Glitteristä ostin erilaisia hiusjuttuja, nutturavalkkeja, pinnejä ja hiuslenkkejä. Niistä ei ole kuvaa. Äitini kanssa tuumailimme, että olisi kiva osata tehdä ranskalaista lettiä ja minä taas haluan osata tehdä nutturakampauksia. Myyjä sitten tarjoutuikin tekemään minulle kampauksen. Se oli yllättävän nopea tehdä, mutta hän varmaan olikin tehnyt sen monta kertaa. En tiedä miten itseltäni onnistuisi! ^_^

Ai että tykkään tästä! ♥



H&M:ltä löysin ihania vaatteita. Kukkakuviollisen vähän alle polvipituisen mekon, pitkän ohuen "villatakin" jota ei saa kiinni (en tiedä sen oikeaa nimitystä) ja tummansinisen, lyhyen farkkutakin. Sori alla olevien kuvien karmea laatu. Ostin pari rusettiklipsiä hiuksiin samasta kaupasta, kuvaa en jaksanut ottaa.





Löysin laukunkin :)

Ostin myös toisen Palaset-sarjan laatikon. Entuudestaan minulla oli jo yksi. Laatikot laitoin teipillä kiinni toisiinsa, että varmasti pysyvät päällekäin. Laatikoissa asustaa (ylhäältä alas) huulituotteita, sekalaisia kauneudenhoitojuttuja, kynsijuttuja ja hiustarvikkeita. Todella käteviä  laatikostoja! :)





Vielä vähän vinkkejä teille, jotka tuskailette kutisevien mm. itikanpuremien kanssa:

-Puolita raaka peruna ja hiero kuoretonta kohtaa kutiseviin patteihin.

-Haudo jollain puhdistus/desinfiointiaineella kutisevia kohtia. Esim. Septidin

-Jos patit ovat  kipeitä tai turvoksissa, kokeile a-vitamiinivoidetta. Ota sitä puhtaaseen sormenpäähän ja levitä sitä ötökänpureman päälle. 

Toivottavasti näistä vinkeistä on apua! :)




2 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥