13 syyskuuta 2014

Ensimmäiset huulipunat

Kävin tänään äidin ja iskän kanssa Kalaryssäyksessä ja jäin vielä äitini kanssa kaupungille pyörimään. Ostin Carlsonilta Rimmelin ruskeita sävyjä sisältävän luomiväripaletin ja kaksi Lumenen huulipunaa. Ne ovat ensimmäiset huulipunani. :)

 Sävyinä 15 Pilvet ja 83 Purolla. 15 On vaaleampi pinkki, 83 vähän voimakkaampi. Todella miellyttävän tuntuinen, eikä vaikuttaisi kuivattavan huulia.

Minulla oli jo ennestään Rimmelin luomiväripaletti, jossa on vahvempi ja miedompi violetti ja vaalea hohdesävy. Siksi ostin toisen Rimmelin paletin, koska värit ovat ihania ja sopivan pigmenttisiä.

Tässä yksi meikki uudella luomiväripaletilla ♥



Tuossa näkyy vain kolme sävyä, tummin ei näy. xd

3 kommenttia:

  1. Mä meen sinne kalaryssäykseen tänää. Ja ihanii meikkei. :-)

    VastaaPoista
  2. kiva postaus! :D Pidätkö enemmän huulipunasta kuin huulikiillosta? :/ Olen monesti miettinyt olisiko huulipuna parempi vaihtoehto...:)

    VastaaPoista
  3. En osaa sanoa. Huulipuna on ehkä vähän hankalampi käyttää, mutta ei ole niin tahmeaa kuin huulikiilto. Eli sanotaan nyt näin: tykkään sekä huulipunasta ja huulikiillosta, jos kiilto kestää edes kohtuullisen hyvin eikä ole liian tahmainen. Huulipuna voi olla parempi vaihtoehto, jos haluat vähemmän tahmaa, enemmän väriä ja muotoa huulille.

    VastaaPoista

♥ Thanks for the comment! ♥