15 lokakuuta 2014

Meikkipussin kätköissä

Nyt esittelyä meikeistäni. Otsikko ei sinänsä pidä paikkaansa, koska pidän vain muutamia meikkituotteita meikkipussissa. Loppuja säilytän Palaset-laatikoissa. Tein tämäntyyppisen postauksen vajaa vuosi sitten, siihen pääset tästä.

Huulituotteet esittelin jonkin aikaa sitten, niitä en esittele tässä postauksessa enää, mutta muut meikit kyllä. Postaukseen pääset tästä. Kerron enemmän tuotteista, joista pidän/en ole esitellyt/olen esitellyt vähän huonosti silloin aiemmin.


Ripsivärit: Cliniquen ripsiväristä tykkäsin paljon. Ei tee paakkuja, eikä luonnottoman näköistä jälkeä. Nyt on päässyt kuivahtamaan, en varmaankaan enää sitä käytä. Säästän tuon hylsyn siltä varalta, jos haluan hankkia samanlaisen. Harja on mukavan kokoinen, sopivan leveä, mutta ei liian. (alin)

Lumenen Triple Shock Volume Mascara: Kerrostuu helposti, tahtoo jättää vähän paakkuja, jos ripsiä ei siisti ripsiharjalla. Iso harja, kannattaa levittää rauhallisesta ja max. 2 kerrosta, muuten tulee hämähäkkimäinen lopputulos. (ylimpänä)

Lumenen Sensitive Touch Mascara:Tämä ei ole mieleeni, onneksi en ole itse ostanut, vaan olen kaupanpäällisenä saanut. On melko kosteaa, harja on hyvin kapea. Ripset tarttuvat yhteen ja voin sanoa, että ilman ripsiharjaa tulos on.. ei niin hyvä. Poistaminen ei ole helpointa mahdollista, mutta en voi tätä ihan surkeaksikaan haukkua. (keskellä:))



Luomivärit:

Anytime Rosewood-paletissa on kivat sävyt. Koostumus on hyvä, kimalteet eivät ole poskilla. Värit ovat aika pigmenttisiä, ei tarvitse paljoa, jos haluaa korostaa vain kevyesti silmiä.

Rimmelin violetteja sisältävä paletti on ihan hyvä, mutta sävyt eivät ole kovinkaan pigmenttisiä. Paletissa on kaksi vaaleaa hohdesävyä ja violetti. Violetissa on eniten väriä.

Rimmelin ruskeita sävyjä sisältävä paletti on aivan ihana.♥ Käy arkeen ja miksei vaikka juhlaankin! Koostumus on mukava, levittyy helposti ja on helppo häivyttää. Väreissä on pigmenttiä minun makuuni juuri sopivasti, ja tummimpia sävyjä tarvitsee todella vähän kevyeen päivämeikkiin. Paras paletti, mitä minulla on ollut. :)






Silmämeikkikynät:

Lumenen Eye Dramatizer silmämeikkikynät, minulla värit
musta ja harmaa. Ei ole silmissä paljoa eroa, harmaassa on hippunen kimalletta
ja se näyttää pehmeämmältä.
  Väriä irtoaa hyvin. Jos siis pelkäät nestemäisiä rajauksia, nämä kynät voivat olla ratkaisu.
Mitä leveämpi rajaus, sitä paremmin nämä vaikuttavat kestävän. (ainakin kissamaisessa rajauksessa)



















Peiteaineet:


Lumenen Natural Coden valokynä on kevyesti peittävä. Hyvä tuote korostamiseen, tai kevyeen peittämiseen. (esim. nenä) Varoituksen sana, ei ikinä valokynää silmänalusille, lopputuloksena voi olla pandasilmät. Miinuksena vahva tuoksu. :P

Cliniquen meikkivoiteesta olen tykännyt. Maksoi 35 euroa, mutta on todella riittoisaa ja laadukasta. Ei tarvitse käyttää älytöntä määrää peittävän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Tuosta korkista näkee mun puhelimen, heh. ^_^











Muut:



Lumenen kulmakynä, sävyssä 2.  Ihan hyvä, väriä tulee helposti, ei tarvitse kauaa väritellä. Nyt sen käyttö on jäänyt, kun olen todennut kulmakarvojeni olevan hyvät ilman lisävärejäkin.
















Lumenen Natural Coden poskipuna-aurinkopuuteri-pakkaus on kätevä. (sävy Pinky) Hinta oli muistaakseni 8 euron kieppeillä. Luo luonnollisen näköistä hehkua kasvoille, kun ei laita liikaa. Pinkyn värit sopivat paremmin vaalealle/kylmänsävyiselle iholle.


Lumene CC-puuteri oli hyvä hankinta. Hinta n. 15 e, mutta onkin laadukasta. Minulla sävyssä Light, eli vaalein. Tasoittaa ihon sävyä ja vähentää punaisuutta kiillon vähentämisen lisäksi. Tiedän, että pakkaus on aika kärsinyt. :(






Loppuun vielä pari Baby Lips-kuvaa ^_^















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Thanks for the comment! ♥