16 helmikuuta 2014

Onnistunut shoppailureissu tuntuu aina hyvältä

Moii! Kävin eilen shoppailemassa, joten aion esitellä ostoksiani. Postaus tulee vasta nyt, koska olin eilen kaverini luona ja kello oli lähemmäs seitsemän, kun olin kotona.

Ostin aika monta Lumenen tuotetta. Valokynän (jonka tuoksu ei ole mikään paras mahdollinen), kulmakynän, huulikiillon ja kasvoveden. Niiden lisäksi ostin vielä punaiset pörrösukat kahdella eurolla, eihän niin halpoja pörrösukkia voi vastustaa. :3 Testasin noita kaikkia paitsi sukkia eilen.

Kulmakynän väri on juuri sopiva, ei liian tumma eikä vaalea. Ei hyppää liiaksi silmille, mutta näkyy. Kasvovesi on ihohuokosia supistava, joten se on mainio rasvoittuvalle -ja sekaiholle. Tuoksu on aika mieto.
Huulikiillossa ei ole paljon eroa yhteen toiseen huulikiiltoon, joka on samanlaisessa putkilossa. Molemmat ovat Lumenen. Ero on se että tämä uusi huulikiilto on sävyltään vähän lämpimämpi. Ostin kuitenkin, koska oli niin edullinen.

Valokynä peittää kyllä hyvin ja pysyy myös, mutta tuoksu ei ole minun mieleeni. Onneksi se ei jää kovin pitkäksi aikaa tuoksumaan iholla.

Nyt kuvia niistä:


Laitoin käteni tuohon, että tekstit näkyy paremmin.


Sukat


Huulikiillon pohja 


Niin ja ostin Iberon puuterisiveltimen.
 Tuon pienen luomivärisiveltimen sain kaveriltani ystävänpäivänä.


Takana valokynä, keskellä huulikiilto ja edessä kulmakynä. :)

1 kommentti:

♥ Thanks for the comment! ♥