08 helmikuuta 2014

Meikkaaminen ja itsetunto

Moips! Pahoittelen, että en ole postaillut viikkoon. En oikein saanut ideaa, mistä kirjoittaa, mutta kyllä se sitten löytyikin. :) Tänään on siis aiheena meikin vaikutus itsetuntoon.

Meikki voi todellakin piristää mieltä, ja jopa lisätä itsevarmuutta. Jos on esim punoittavia näppylöitä, niiden häivyttäminen meikillä piiloon voi jo helpottaa oloa. Itse ainakin olen paljon varmempi, kun saan näpyt ja punaisuuden (jota on nuorempana ollut enemmänkin) peitettyä. Vaikka voisin olla ilman meikkiä, mutta se on kivaa, kun saa vähän kaunistaa itseään ja ilmaista persoonaansa. On jokaisen oma asia, haluaako meikata. Toisia se ei välttämättä vielä innosta. Itse kuitenkin olen kiinnostunut meikkaamisesta. :))

Entäs ripsiväri ja sen sellaiset sitten? Ripsiväriä käytän melkeinpä joka päivä. Sillä saa silmiin helposti ilmettä. On nopea laittaa. Huulikiillon suhteen olen aika laiska käyttäjä, saatan laittaa sitä aamulla, mutta en päivän mittaan lisää sitä ainakaan koulussa. Luotan sävyttävään huulirasvaani arkena. ♥

Luomivärillä voi hieman muotoilla silmiä ja kirkastaa katsetta. Sitä en joka päivä käytä, olen ihan tyytyväinen silmiini ilmankin. Joskus haluaa saada katseeseensa (miten tuo sana taipuu?) asennetta, ja luomivärillä sitä saa. Ja ripsarilla toki myös.

Meikatessa kannattaa aloittaa helpommista jutuista ja siirtyä vähitellen haastavampiin, jos siltä tuntuu. Oma arkimeikkini on helppo tehdä. Ensin ripsiväri, sitten meikkivoide, joskus vähän luomiväriä ja lopuksi kevyesti poskipunaa antamaan väriä kasvoille, vaalea kun olen. :)

Meikkaaminen on kivaa, kun löytää sen oman meikkityylinsä, ja miksei sitä voi kokeilla joskus jotain erilaista.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Thanks for the comment! ♥