14 helmikuuta 2014

Tukka hyvin, kaikki hyvin..?

Moi ja ihanaa ystävänpäivää! Nyt kerron omista hiuksistani ja annan muutamia vinkkejä hiusten hoitoon.

Omat hiukseni ovat luonnostaan varsin taipuisat, etenkin kostealla säällä. Jos ne pääsevät vaikka sateessa kastumaan, on usein lopputuloksena mukavasti vähän kihartuneet hiukset. Hiuksiani ei ole ole värjätty kertaakaan millään kestoväreillä, ihan "luomut" ovat. Niin ja väriltään sellaiset tummanvaaleat, ehkä.  :)

Shampoo vaikuttaa ilmavuuteen ja itse käytin No Nothingin tuuheuttavaa shampoota ja saman sarjan hoitoainetta. (Siis tämä sarjahan on siis hajustamaton) Se shampoo oli hyvä, mutta sitten vaihdoin Klippoteketiin. Se on matkashampoo, joten se on pienessä purkissa. Se on harmi, koska pesen hiuksiani usein. Se tuoksuu miedosti hunajalta ja tekee hiuksista kauniin kiiltävät. Käytän edelleen tuota No Nothingin hoitista, ja se tekee hiuksista helpommin käsiteltävät. Se lupaa myös vähentää sähköisyyttä, mutta minun kohdallani ei ainakaan ole vähentänyt. Mutta hyvä ja riittoisa tuote on, koska sitä ei tarvitse paljoa laittaa, ja hiuksissani on ihan mukavasti pituutta.

Nyt kuitenkin muutama vinkki hiusten hoitamiseen:


  1. Älä harjaa hiuksia voimakkaasti niiden ollessa märät, setvi mieluummin varovasti sormin. 
  2. Jos sähköisyys häiritsee, kannattaa hankkia joku sähköisyyttä vähentävä, joko hiuksiin jätettävä tai pois huuhdeltava hoitoaine. Itse käytän hiuksiin jätettävää.
  3. Sopivan iso harja on hyvä hankinta. Jos pitkiin hiuksiin käyttää liian pientä harjaa, ei hiusten harjaus välttämättä ole niin mukavaa. Toki mukana on kätevämpi pitää pientä harjaa. :)

Tässä olen keskittynyt enemmän kasvoihin ja otsahiuksiin



Tässä kuvassa pituus näkyy vähän paremmin




2 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥