28 maaliskuuta 2014

Simppeli silmämeikki

Ajattelin siis tehdä silmämeikkitutoriaalin, ja tässä se nyt on. Tämä meikki on todella helppo tehdä ainakin omasta mielestäni, mutta kaikki eivät valttämättä ole samaa mieltä. Joten, hyviä lukuhetkiä! :)

Aloita levittämällä ripsiin 1-2 kerrosta ripsiväriä. Sen jälkeen pohjusta luomi meikkivoiteella, primerillä, puuterilla tai muulla vastaavalla. (ei pakollinen, jos luomesi eivät "hikoile", mutta meikin kestävyyden kannalta suositeltava) Itse pohjusti luomet Cliniquen BB-voiteella ja sipauksella puuteria.

Tee sen jälkeen silmänrajaus/silmämeikkikynällä siipirajaus aivan ripsien juureen. Kynä kannattaa pitää terävänä, niin on helpompi tehdä ohutta rajausta. Itse en tee rajausta ihan silmän sisäkulmaan asti. Sen tarkkasilmäisimmät varmaan kuvista huomaavatkin. Rajauksen voi tehdä myös nestemäisellä eyelinerillä. 

Sitten on aika laittaa luomiväri. Valitse mieleisiäsi värejä. Muista, että sukulaissävyt luovat harmoniaa ja vastaväri luo kontrastia, eli korostaa silmien väriä. Esim: sininen - persikka ja vihreä - lila. Eli vihreille silmille käy mm. violetti ja vaaleanpunainen. Sinisille silmille ruskeat, kuparit (varsinkin punertavat) ja persikat ovat omiaan. Ruskeille silmille käy hyvin monet värit. Sanoisin, että tämä meikki sopii kaikenvärisille silmille. Ruskea, beige ja vaaleat sävyt ovat kaikille silmille sopivia värejä. (pahoittelen kuvien laatua)

Rajauksella ja ripsivärillä.






Luomivärien väri näkyy kuvista huonosti. Levitin aluksi koko luomelle ulkonurkkaa lukuunottamatta Anytimen Rosewood-paletista vaaleanpunaista luomiväriä. Sen jälkeen laitoin ulkonurkkaan vaaleaa ruskeaa ja luomivakoon tummaa ruskeaa samasta paletista. Vielä lopuksi tumma alarajaus luomivärillä.

Valmis meikki.

Näitä luomivärejä käytin. :)



Oliko tästä postauksesta hyötyä?


2 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥