23 maaliskuuta 2014

Voi näiden hiusten kanssa!

Nyt vuorossa postaus, liittyen erilaisiin shampoisiin ja hoitoaineisiin.

No Nothing Shampoo: Kuvaa ei ole, koska kyseinen shampoo on loppunut jo aikaa sitten. Puhdistaa hiukset hyvin, antaa kiiltoa ja ryhtiä. Sisältää myös UV-suojan. Lupaa myös tehdä hiuksista tuuheammat, jonka pitäisi näkyä pidemmän käytön jälkeen. Itselläni ainakin toimi ihan hyvin. Tuoksuton.

No Nothing hoitoaine: Pehmentää hiuksia, tekee niistä helpommin harjattavat ja antaa kiiltoa. Yksinkertaisesti hyvä hoitoaine. Sisältää UV-suojan. Tuoksuton.



Klippoteket Travel Line-shampoo: On harmillisen pienessä purkissa, 50 ml. Pesee hiukset hyvin, ja vaahtoaa mukavasti. Antaa kauniin kiillon ja tekee hiuksista varsin pehmeät. Tykkään. Niin ja tuoksuu hyvältä. :)




Klippoteket Travel Line-hoitoaine: Tekee hiuksista helposti harjattavat ja sileämmät. Tämäkin on 50 ml:n pullossa, mutta hoitoainettahan ei kulu niin paljon kuin shampoota aina yhdellä käyttökerralla, Oikein hyvä hoitoaine myös. Samanlainen tuoksu kuin tuossa shampoossa.



Biolon Erikoisshampoo: Pesee hiukset tyvestä puhtaiksi, antaa aika hyvin kiiltoa, mutta tekee hiuksista sähköiset. En kuitenkaan voi ihan pystyyn tätä shampoota haukkua, en käyttänyt sitä kuin kerran. Jollekin tämä voi ehkä sopiakin. Minulla ei ole (aikaan pahoja) hiuspohjan ongelmia, joten voi olla, että tämä shampoo ei vain sovi. Tuoksu on jännä, ehkä aavistus tervaa. En osaa sanoa.


Tätä Rainbowin shampoota ei muistaakseni enää myydä. Tässä taisi olla tarjouslappu, jossa luki, että poistuva tuote. Ainakin muistaakseni. On kohtuuhyvä perusshampoo ja sen lisäksi myös tuoksuton. Tekee hiuksista puhtaat, mutta saattaa tehdä hieman sähköiseksi. Talvi kun on, niin sähköisyys on varmaan monelle hyvinkin tuttu ongelma. 



Onko joku shampoo sinullekin tuttu? Ovatko hiuksesi ihan sähköiset?







3 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥