01 toukokuuta 2014

Huhtikuun suosikit

Nyt postausta viime kuun suosikkijutuista. Kampauksista, ihonhoitotuotteista ja muusta. Olkaa hyvät. :)



Huhtikuun suosikit:

Hiustenhoitotuotteet:

Shampoo: Klippoteketin hunajantuoksuinen shampoo, jota en ole löytänyt kuin matkakoossa. :( Mutta hyvä shampoo. ♥

Hoitoaineet: Pois huuhdottava, suihkun yhteydessä käytettävä No Nothingin hoitoaine, joka tekee hiuksista pehmeämmät ja helpommin harjattavat. (vasemmalla)

Hiuksiin jätettävä syväkosteuttava suihke Awapuhi Moisture, joka poistaa sähköisyyttä. Voi käyttää myös iholle, mutta en ole kokeillut iholle. Tuoksuu ehkä toffeelta? (oikealla)








Ihonhoitotuotteet:

Kasvovesi: Lumenen Matt Touch- kasvovesi rasvoittuvalle/sekaiholle. Minua miellyttävä tuoksu ja säännöllisesti käytettynä supistaa ihohuokosia, jonka olen ihan omassa ihossani huomannut.

Kasvorasva: En ole viime aikoina tarvinnut paljoakaan kasvovoidetta, koska pakkasia ei enää ole ollut, mutta suosikkini tällä hetkellä on silti Lumenen Natural Coden Glow without shine-rasva. Suomeksi hehkua ilman kiiltoa.

Suihkugeeli: Lumenen mustikantuoksuinen, ihoa rauhoittava suihkugeeli on todella ihana. Tuoksu ei ole "keinotekoinen", vaan hyvä. Olen huomannut, että ihoni on raikas ja pehmeä. Liukuu mukavasti iholla.




Kampaus: En tiedä onko se kampaus, jos vain harjaa hiukset, suihkii sähköisyyttä poistavaa ainetta ja laittaa hiuslakkaa. Eli tykkään pitää hiuksiani auki.


Kynsilakka: IsaDoran Ocean Crushiin ihastuin heti ensisilmäyksellä. Kauniin värinen, erinomainen laatu, mitä muuta voi kynsilakalta vaatia? Täydellinen. Ocean Crushista on lisää juttua täällä.




















Siinä oli joitakin tämän kuun suosikkituotteita- ja juttuja. Tämäntyyppisiä postauksia teen vain silloin tällöin, koska käytän aika pitkälti samoja ihonhoitotuotteita aina. xd



3 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥