17 toukokuuta 2014

Shoppailua pitkästä aikaa

Kävin tänään shoppailemassa äitini kanssa. Oli tarkoitus käydä jo viime viikonloppuna, mutta olin kuumeessa niin eihän se onnistunut. Kivoja juttuja kuitenkin löysin. Pakko vielä mainita, että sää on aivan ihana. Täällä Kuopiossa ainakin on tänään ollut mukavan lämmin. Pärjäsi t-paidalla ja farkkutakilla, eikä housujenkaan alle tarvinnut laittaa välihousuja. Niin parasta. ♥

Nyt kuitenkin niihin ostoksiin. Ostin tavallisen IsaDoran kynsilakan (pinkki) sävyssä 782 Flip Flop ja Peel of- aluslakan. Peel of- aluslakan päälle saa siis laittaa niin paljon glitterlakkaa kuin haluaa, eikä tarvitse silti tuskailla poistoa. Rapsuttaa vain jotain kulmaa irti ja repäisee pois. Helppoa!

Carlsonilta bongasin tekokynsiä, jotka kiinnitetään tarralla. Se on siinä kynnessä itsessään jo valmiiksi. Kätevä siis kiinnittää ja hellävaraisempi kynsille. Omat kynteni ovat tällä hetkellä todella lyhyet, koska yksi kynsi lohkesi ihan lyhyeksi, niin lyhensin sitten kaikki. Olisi ollut vähän hassun näköistä, kun on muut kynnet pitkiä ja sitten yksi tosi lyhyt. Onpahan esim. tulevaan kevätjuhlaan/todistustenjakoon nätit kynnet. Carlsonilta ostin myös 5 euron hintaan Lumenen syväpuhdistavan turvenaamion, mielenkiinnolla odotan, että pääsen testaamaan. Siitä saattaa tulla oma postauksensakin. :)

Äidin kanssa istuttiin huilaamaan yhteen kahvioon, josta on tullut jo aika vakio. Join persikkamakusoodaa ja söin pienen mokkaleivoksen. Sen jälkeen taas jaksoi.

Kävin myös Seppälässä ja sieltä ostin jotain lyhytvartisia sukkia. Nyt kuvia:



Päivän look


Niin IHANIA ♥

Ai niin ostin uudet korvakorutkin.

Turvenaamio

Ihanan värikkäät sukat :))





Onko IsaDoran Peel of- aluslakka sinulle tuttu? :)

'

4 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥