02 toukokuuta 2014

Näin saat meikkisi onnistumaan

Hutiloiden tehty meikki ei kaunista ketään. Vääränvärinen meikkivoide, paakkuiset ripset, liian vahvat kulmakarvat, huulien ympärille levinnyt huulikiilto... Näitä riittää. Tuntuuko meikkaaminen hankalalta? Jos tuntuu, niin nyt muutamia vinkkejä meikkaamiseen. :)


Ripsiväri: Vaihda ripsiväriä tarpeeksi usein. 3 kuukautta on suositeltu vaihtoväli, mutta en ole niin usein vaihtanut. Jos ripsiväri vaikuttaa kuivuneelta, älä käytä sitä. Kuivunut ripsiväri voi mm. varista, paakkuuntua tai tehdä jotain muuta ikävää. Jotkut ripsivärit toimivat kohtuullisen hyvin vähän kuivahtaneinakin. Käytä mielellään ripsiharjaa, niin saat ripsistä tuuheat ja paakut pois.


Meikkivoide & puuteri: Ei ole kivaa, jos huomaa, että puuteri tai meikkivoide on liian tumma/vaalea ja leuassa on rumat rajat. Jos käytät meikkivoidetta, voi olla hyvä idea laittaa sitä myös vähän kaulalle, että ei tule "haamukaula"- efektiä. Laitoin meikkivoidetta ja poskipunaa kasvoilleni, mutta huomasin, että kaulani on ihan hirmu vaalea. (meikkivoide on kyllä sopivansävyinen iholleni) Eli kasvot näyttivät hehkuvilta, mutta kaula vähän joltain muulta.. Ongelma ratkesi sillä, että laitoin meikkivoidetta vähän kaulalleni. Pitää vain muistaa puhdistaa se kaulakin huolellisesti. :)

Kulmakarvat: Haluaisitko kulmakynän tai muun kulmakarvatuotteen? Jos epäröit kahden eri sävyn välillä, kannattaa valita vaaleampi, että ei kulmakarvoista ei tule liian maalatut tai rajut. Jos kuitenkin teet kulmakarvat vahvasti, muista korostaa myös silmiä, esim. rajauksella.

Silmien rajaus: Jos käytät silmämeikkikynää, se kannattaa pitää terävänä, niin sillä on paljon helpompi tehdä ohutta jälkeä. Harjoitus tekee mestarin silmän rajaamisessa!

Poskipuna: Voit vaikka hymyillä poskipunaa laittaessasi ja laittaa poskipunan hymyillessä selkeämmin esiin tulevien poskipäiden- ja luun päälle. Joo oliko vähän vaikeasti selitetty..?

Luomiväri: Silmäluomet kannattaa pohjustaa meikkivoiteella tai muulla vastaavalla ennen silmämeikin tekoa. Jos käytät luomivärejä, muista, että vähemmän on enemmän. Häivytä värit toisiinsa huolellisesti, äläkä käytä liian voimakkaita värejä varsinkaan päivämeikissä. Ellet sitten halua. ^_^



Oliko näistä vinkeistä jotain hyötyä? :)



1 kommentti:

♥ Thanks for the comment! ♥