02 toukokuuta 2014

Pidä huolta käsistäsi, se on palkitsevaa.

1.Käytä aina aluslakkaa, siitä ei saa luistaa. Aluslakka antaa paremman tarttumapinnan värilakalle ja suojaa kynsiä värjäytymiseltä.

2.Älä käytä kynsiäsi työkaluina. Vaikka liimalaput sun muut on hyvä rapsuttaa kynnellä irti, yritä löytää vaihtoehtoisia keinoja, että kyntesi pysyvät pitkinä. Jos siis haluat pitkät (ja hyväkuntoiset) kynnet.

3.Muistathan pitää lakkauksen siistinä? Lohkeillut/osittain lähtenyt lakkaus voi altistaa kynnet lohkeamiselle. Vaikka kynnet eivät lohkeasikaan, kannattaa pitää lakkaus siistinä. Siistit kynnet (oli lakkaa tai ei) ovat kauniit. Paikkaa siis kulunutta lakkausta tai poista se kynsilakanpoistoaineella.

4. Revitkö lakkauksia pois kynsistäsi? Se (voi) vaurioittaa kynnen pintaa. Kannattaa jättää siis mielellään repimättä. Eikä revitty lakkaus ole kaikkein edustavin. ;)

5. Ovatko kynsinauhasi kipeät? Koita hoitaa niitä hyvällä käsirasvalla ja vaikka Bebanthenilla. Jos kynsinauhoissasi on "tikkuja" eli pieniä nahkanpaloja repsottaa, voit leikata niitä lyhyemmäksi kynsisaksilla. Ole kuitenkin varovainen, että et osu kipeään kohtaan.

6. Kuivat kädet tuntuvat ikäviltä ja iho voi tuntua kiristävältä. Eikä kuiva iho ole niin kaunis kuin hyvin hoidettu. Hyvä käsirasva löytyy esimerkiksi Favoralta. Favoran käsiä ja kynsinauhoja pehmittävä rasva tekee käsistä pehmeät ja hoidetut. Sen olen ihan itse nähnyt ja kokenut. ☻

7. Viilaa kynsiä, että niissä ei olisi teräviä reunoja. Viilaamalla voit myös muotoilla kynsiä nätisti. :)

8. Miten mukavalta tuntuukaan, kun huomaa, että huolenpidolla voi saada kauniit kädet ja kynnet. Se todellakin piristää ja antaa uutta motivaatiota hoitaa käsiään jatkossakin.









1 kommentti:

♥ Thanks for the comment! ♥