31 tammikuuta 2014

Oma pieni piilopaikkani

Moi! Teen nyt postauksen huoneeseeni liittyen. :))

Oma huone, oma pieni piilopaikka. Tykkään viettää aikaa huoneessani. Siellä voi antaa ajatusten virrata. Verhot ovat luonnonläheiset, niissä on lintujen ja pihlajien kuvia. Kankaan nimi olikin Satakieli. :)
Vihreä jatkuu myös lattialla. Sängyn edessä on pieni vihreä pörrömatto. On kiva nousta aamulla, kun on lämmin ja pehmeä matto jalkojen alla. Lattiat kun on ihan jäätävän kylmät.






Huoneessani on myös toinen matto, joka on tumma ja kuvio on aika vangitseva. Kyllä matolla voi olla vaikutusta, ihan kuin se toisi lisää tilaa. Lisäpointsit siitä, että se ei liiku ja on täydellisen kokoinen.

Kirjoitus/tietokonepöytä on ehkä turhankin iso, mutta jos se olisi pienempi, säilytystilaa olisi vähemmän ja olisi varmaan aika tyhjää. Pöytäpinnan alla on iso peili, jonka saa esiin nostamalla "kannen ylös". Sitä vain en käytä, koska kun sen avaa, sieltä tulee tunkkainen haju ja lisäksi tietokone on sen päällä. (sen voisi kyllä siirtää)

Kirjahyllykin huoneesta löytyy, ja se on ollut minulla jo pitkään. En tykkää siitä hirveästi, mutta paremman puutteessa menee. Tykkään kovasti pienestä kolmiohyllystä, joka on kirjahyllyn vieressä. Siinä säilytän kauneudenhoitoon liittyviä juttuja. Rasvoja,                             meikinpoistoainetta, meikkejä, kynsilakkoja ja sellaisia. :))
                                                                                              


Ja sitten vielä ihana sänky. ♥ Ihanan pehmeä ja muhkea, kyllä passaa nukkua. Sitä ennen minulla oli tosi
pitkään laidallinen lastensänky, jossa oli minun painoiselleni jo ihan liian kova patja. Ja joskus saatoin lyödä vahingossa pääni niihen laitoihin. Auts. Nykyisellä sängylläni on myös mukava istua päivällä, kun siinä on päiväpeitto.  :D

Kätevää :))

Ennen meikkinurkka näytti tuolta




Pssssst! Muistathan laittaa kommenttia?? :))








4 kommenttia:

♥ Thanks for the comment! ♥