29 tammikuuta 2014

Toiveena kauniimpi iho

Moi! Ajattelin jakaa nyt vinkkejä ihonhoitoon näin talvella, ja muutenkin. Oma ihoni ei ole mikään unelmaiho. Koska on finnejä ja punoitusta. Onko jollakulla muulla samoja ongelmia?

Itse olen viimeisen (vajaan) vuoden aikana saanut ihoni paaaljon parempaan kuntoon, säännöllisellä puhdistuksella.

Nyt kuitenkin asiaan. Step-by-step ohjeet helppoon ihon puhdistukseen ja hoitoon. Kannattaa toteuttaa ainakin iltaisin ja puhdistaa aamuisin vähintään kasvovedellä, jos haluaa ehkäistä epäpuhtauksien, kuten finnien syntyä.


Meikinpoistoaine (rasva jäi kuvaan)
Kasvorasva


Pesu: Pese ensin kasvot haaleahkolla vedellä. Ei mielellään kovin kuumaa, se kuivattaa ihoa. Itse käytän rasvoittuvalle iholle Lumenen Natural Coden syväpuhdistavaa geelipesua. Ennen kasvopesua poistan yleensä silmämeikin ensin, ellei sitten halua pyyhkiä meikinpoistoaineella ripsiväriä silmien alta. :)

Kasvovesi: On hyvä käyttää omalle ihotyypille sopivaa kasvovettä pesun jälkeen, se puhdistaa viimeisenkin kasvomeikin ja lian iholta. Itselläni käytössä Lumenen hajustamaton kasvovesi, joka kosteuttaa. Ja sain sitä hankkiessani tietää, että talvella kannattaa olla miedompi kasvovesi.


 Rasvaus: Tarvittaessa vielä kuiviin kohtiin hyvää rasvaa. Jokaisella on taas siihen omat mieltymyksensä. Kannattaa kuitenkin huolehtia, että se ei ole liian tuhtia. Kevyt kasvorasva, joka on kasvoille tarkotettu on hyvä. Jos olet kuitenkin hyväksi havainnut jonkin "normaalin" rasvan, niin miksei sitä voisi käyttää? Esim. Erioil sopii myös kasvoille. Minulla kasvorasvana Lumenen Natural Coden kiiltoa vähentävä ja ihon väriä tasoittava rasva. 

Juu, siinä lukee nenävoide, mutta käy näpyillekin.
+Näppylät: Jos sinulla on finnejä, voit laittaa niihin jotain näpyille tarkoitettua ainetta. Oriflamelta on tilattu minulle joskus sellaista ainetta, joka tehoaa näppyihin kahdeksassa tunnissa. Myös a-vitamiini-voide on hyvä varsinkin isommille ja kipeille finneille. Sitä pieni määrä finnin päälle ja sen pitäisi olla jo parempana seuraavana päivänä. En tiedä, että toimiiko kaikilla, mutta minulla ainakin.

Ja näpyt häviää! ^_^

















Oliko tästä postauksesta hyötyä? 
Poikkeaako oma kasvojenhoitorutiinisi tästä jotenkin? 

Kommentteja otan mielelläni vastaan! :D


3 kommenttia:

  1. Wow paljon tietoa ja rupean jo huomenna testaamaan näitä vinkkejä!!100/100

    VastaaPoista
  2. Kannattaa testata! Itsekin sain ihoni säännöllisella pesulla ja hoidolla paljon parempaan kuntoon. ;)))

    VastaaPoista
  3. Nää vinkit menee kyllä heti testaukseen! c:

    VastaaPoista

♥ Thanks for the comment! ♥