05 tammikuuta 2014

Käsivoiteet vertailussa

Ajattelin tässä vähän vertailla erilaisia käsirasvoja, koska on talvi ja joutuu huolehtimaan ihon kosteutuksesta erityisesti. Vertailussa ei ole kuin kolme rasvaa, mutta kuitenkin.:)
Niin ja tiedoksi niille, jotka eivät pidä hajustetuista käsirasvoista, niin nämä kaikki ovat hajustamattomia.


Erioil

Erioil on hyvä perusrasva käsille. (sopii myös muualle kuin käsiin)
Jos kätesi ovat kovin kuivat, se ei välttämättä riitä kosteuttamaan niitä.
Itse olen käyttänyt sitä silloin, kun käteni ovat vähän kuivat. Sitä voi imeyttää vaikka kaksi tai kolme niin sanottua "kerrosta", koska Erioil on nopeasti imeytyvää. Koostumus on ns. notkea ja levittyy hyvin.


Arvosanani: 9

Favora

Tämä on se voide, mistä minun käteni ovat tykänneet. Lupaa tehdä käsistä pehmeät ja hoidetut. Eikä ole mikään ihan "huvikseen" kirjoitettu lupaus. Tämä Favoran rasva pehmittää kynsinauhoja eikä tee kynsillekään pahaa. Nekin vain tykkäävät. Tämän rasvan koostumus on melko samanlainen kuin Erioilissa. Tämä on ostettu apteekista. On saatavilla pienenä ja isompana kokona. Kuvassa pienempi koko.


Arvosanani: 10

Locobase Repair

Tämä rasva on erittäin kuivalle iholle. Käytin tätä aikani ja se kyllä auttoi, mutta ei ollut ehkä ihan paras minun iholleni. Tämän koostumus on jäykempi, kannattaa olla tarkka, että se levittyy tasaisesti käsiin. Olen käyttänyt tätä myös kuiviin nilkkoihini, joissa on näin talvisin vähän ihottumaakin. Tämä rasva on ostettu apteekista.



Arvosanani: 8 ½



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Thanks for the comment! ♥