19 tammikuuta 2014

Kynsilakkalöytöjä ja muita ostoksia

Heips! Kävin eilen äidin kanssa kaupungilla. Olisin halunnut joitakin vaatteita, mutta ei löytyny mitään kivaa. Yksi kiva villatakin tapainen löytyi, mutta siinä oli liian pitkät hihat, niin se sitten jäi kauppaan. No, mitäkö ostin. Carlsonilta ostin Lumenelta hyvin vaalean huulikiillon, sävyä 8 Pink Sugar, pinkki sokeri. Sieltä mukaan tuli myös Wild&Mildin jäisen vihreä 209 Crime scene ja pieni taskupeili. :) 

Oltiin käyty muutamassa paikassa ja mentiinkin sitten yhteen kahvioon. Minä otin herkkukaakaon. Se on vaan aina yhtä ihanaa. ♥

Sokoksella shoppailureissun paras löytö pisti silmään. Siinä niitä oli. Opi-kynsilakkoja tarjouksessa. Normaalihinta olisi ollut 18.60 e, mutta hinta oli tiputettu 9.30 e:hen. Mieleisin niistä oli runsaan shimmerinen punaisenruskea. Sitä väriä on hankala kuvailla, eikä se pääse kuvissa oikeuksiinsa. En tiedä miltä näyttää kynsillä ja miten levittyy, mutta luulisi sen olevan hyvä, kun on niin hinnakas. Sieltä mukaan lähti myös shampoota ja kasvovoide. ;)

Minä eilen ennen kaupungille lähtöä. (älä välitä ilmeestä)


Ostokset 


Toinen kuva niistä


Lähikuva lakoista. Opi sävyssä I Knead Sour-Dough.


Heijastin valoa seinälle sillä uudella pikkupeilillä.


Aurinko paistoi sisälle niin päätinpä ottaa tuommoisen kuvan. :D





2 kommenttia:

  1. Toi OPIn lakka on järkyn ihana! Pitääpä mennä itsekkin kahmimaan noita OPI-lakkoja kun ovat tarjouksessa, Yhtään OPIa kun en omista vielä :)

    VastaaPoista
  2. En minäkään omistanut ennen tuota päivää. En ole vielä kynsille kokeillut, mutta uskoisin, että ovat hyviä. Ne OPI-lakat. mitkä oli tarjouksessa, olivat varmaan jotain "jämiä" joita ei ole kuin muutama. Ken tietää. :D

    VastaaPoista

♥ Thanks for the comment! ♥