16 tammikuuta 2014

Minun päiväni

Moips! Ajattelin kertoa tästä päivästä. Tää päivä oli sellanen "normaali" ja aika tylsä. Perus koulupäivä. :)

Aamulla heräsin klo 7.20 ja olisin halunnu jäädä vielä nukkumaan. Koska en voinut jäädä nukkumaan, nousin ylös ja söin aamupalaa. Sen jälkeen meikkasin vähän ja laitoin hiukset. Aamut menee yleensä äkkiä, niin kuin tänäänkin. Pesin vielä hampaat ennen kouluun lähtöä.

Kävelin koululle ja hytisin kaverin kanssa pakkasessa vähän aikaa, koska kellot eivät olleet vielä soineet. Sitten, kun ne soivat, kaikki ryntäsivät sisälle. Päivä alkoi äidinkielellä. Sitä oli kaksi tuntia. Siinä ajassa ehdin tehdä kaksi monistetta, runon ja mitäs kaikkee sitä nyt tuli tehtyä. :)
Sen jälkeen oli ruokailu. Ruoka oli ihan hyvää, mutta perunat oli kovia. :/
Sitten ois pitäny mennä vähäks aikaa välitunnille, mutta oli enää jotain kolme minuuttia aikaa, niin totesin, että ei ehdi enää ulos. 

Välitunnin jälkeen oli Fyken koe. (fysiikka & kemia) Se oli toisaalta aika helppo, mutta yhdessä tehtävässä ainakin onnistuin sekoilemaan. No, ei aina voi onnistua. Kun olin palauttanut kokeen, menin takaisin paikalleni. Olisin lukenut kirjaa, mutta se ei ollutkaan pulpetissa. Hmm, outoa. En tosiaan tiedä minne se on joutunut. Kai se on saanut jalat alleen ja lähtenyt lipettiin.  
Toivotaan, että se löytyy joskus, koska se oli koulun kirjaston kirja. Glup! xdd

Sen jälkeen oli kaksi tuntia liikuntaa. Liikunnassa oli aluksi sellainen kiva hippapeli. Sen oppi tosi nopeasti, sen verran helppo se oli. Kun sitä oltiin pelattu vähän aikaa, ruvettiin pelaamaan sählyä. Olisi kannattanut olla sisäpelikengät, mutta en tiennyt että piti olla, niin oli vähän vaikea niitä tuoda. Varpaat kyllä säästy pahimmilta iskuilta, mutta muualle jalkoihin pallo tuppas osumaan. Saattaa tulla pari mustelmaa, mutta sellaista sähly on. Tehtiin me jotain muutakin liikassa, mutta en jaksa ruveta selittämään siitä. 

Sellainen päivä tällä kertaa.

^_^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Thanks for the comment! ♥